Prijsinformatie

Kachels.nl is een handig platform voor consumenten en binnenhuisadviseurs om eenvoudig beelden van de meest favoriete kachels en haarden te selecteren. Het uitzoeken van de juiste kachel of haard heeft vooral te maken met smaakvoorkeuren. Om die juiste stijl te bepalen biedt kachels.nl dit interactieve platform waarop gebruikers zelf hun moodboard kunnen samenstellen.

Kachels.nl is een onafhankelijk platform en bevat beelden van alle gangbare haarden en kachels. Er worden op dit platform geen prijzen van specifieke kachels getoond. Zonder informatie over de specifieke situatie kan er geen prijsopgave worden berekend. De kachelspecialist kan dit wel en heeft hiervoor aanvullende informatie nodig. De volgende variabelen zijn prijsbepalend:

– de kachel zelf
– het rookkanaal (is er bijvoorbeeld al sprake van een bestaande schoorsteen?)
– installatiekosten / arbeidsloon
– overige gebruikte materialen (wens je een vrijstaande kachel, of juist een haard als onderdeel van een totaaloplossing, een zogenaamde haardwand?)

Verder is het van belang om de juiste locatie voor de haard of kachel te bepalen. Daarbij adviseert de specialist over regelgeving en zal hij zich aan de richtlijnen houden. Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Denk aan bepaalde oplossingen die extra voordelig zijn zoals bijvoorbeeld een geveldoorvoer. De specialist in jouw omgeving helpt graag met een gerichte offerte en bespreekt de mogelijkheden.

Maak een afspraak om een totaalprijs te ontvangen

Nadat je de juiste smaak en stijl hebt bepaald op kachels.nl raden wij je aan om de haarden en kachels altijd in het echt (brandend!) te bekijken.

  • Vond je dit artikel nuttig?
  • Ja   Nee

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op!

Wat vind jij van Kachels.nl? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!