Cookiebeleid

Cookiebeleid Kachels.nl

Cookies Kachels.nl

Bij het bezoek van Kachels.nl of het gebruik van de Diensten van Kachels.nl, kunnen er cookies (kleine databestanden) op je mobiele telefoon, tablet of pc worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om een betere gebruikservaring van de website te bieden, effectiviteit te meten en veiligheid te bevorderen. Kachels.nl gebruikt cookies voor onder andere de volgende doeleinden:

• om inlogsessies te registreren
  • om je activiteiten op de website te registreren, om bij je volgende bezoek een beter dienstverlening te bieden;
  • om de website te personaliseren;
  • om gegevens te verzamelen over het gebruik van Kachels.nl en de website verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Jouw keuze

Het staat je altijd vrij om cookies te blokkeren, verwijderen of uit te schakelen als je browser of apparaat dit toelaat. Uitleg over het aanpassen van de instellingen van je browser vindt je onder ?Help? in de toolbar van de meest gebruikte browsers. Echter, als je cookies of vergelijkbare technologie├źn weigert, zou het kunnen dat je bepaalde functionaliteiten, diensten, applicaties of hulpmiddelen niet kunt gebruiken. Het zou ook kunnen dat je tijdens een sessie je wachtwoord vaker moet ingeven.

Soorten cookies

Kachels.nl maakt gebruik van de volgende soorten cookies: – Cookie voor het bekijken van de help functionaliteit bij het eerste bezoek van de website; – Cookie voor het bekijken van de help functionaliteit ?hotornot? bij het eerste bezoek website; – Sessie cookie voor het opslaan van data die bewaard wordt tijdens je website bezoek; – CSRF cookie om je te beschermen tegen Cross-Site Request Forgery; – User cookie om ervoor te zorgen dat je ingelogd blijft bij een later bezoek aan de website; – I18n cookie voor vertalingen; en – Sharing cookie voor social media buttons.