Wat zijn mijn mogelijkheden qua haard of kachel met een renovatie?

Is jouw woning toe aan een renovatie en wil je ook de warmte en sfeer van een haard in huis? Dat is mogelijk! Hieronder staan een paar mogelijkheden:

Het genot van een inbouwhaard voor alle situaties

Ben je op zoek naar een moderne haard? Wil je onverstoord genieten van het heerlijke vuurspel? De inbouwhaard is dan precies wat je zoekt! Deze haard wordt namelijk strak in de muur ingebouwd. De kleur van de muur kan je zelf bepalen door het te schilderen. Op deze manier krijgt jouw woning de uitstraling naar jouw keuze! Is een klassieke haard juist precies wat jij zoekt? Ook dan is de inbouwhaard de ideale keuze! Deze haard is namelijk goed te combineren met een schouw. Heb je al een schouw in je bestaande situatie en wil je alleen een nieuwe haard? De inbouwhaard blijft dan een goede oplossing.


Foto: Haardenspecialist De Schouw

Een inzethaard voor elke bestaande situatie

Een inzethaard wordt vaak gebruikt als vervanging van een bestaande openhaard. Het breekwerk is erg gering en de installatie van de haard is gemakkelijk. Er is een passende haard voor elke gewenste situatie, doordat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende afmetingen.


Foto: ’t Stokertje Kachelkanjer Twente

Een gashaard of een houthaard?

Wanneer je hebt gekozen tussen een inzet- of inbouwhaard, dan moet er nog een keuze gemaakt worden tussen een gashaard of houthaard. Geniet je het meest van een knapperend en levendig haardvuur? Een houthaard is dan precies wat je zoekt! Of houd je liever van gemak en comfort? Een gashaard is dan de ideale keuze voor jou. Met één druk op de knop geniet je van aangename warmte en een fantastisch vlammenspel.

Ben je benieuwd geworden?

Bij de keuze van een haard kunnen er geen verkeerde beslissingen worden gemaakt. Voor meer informatie over de verschillende haarden en voor het ervaren van de haarden in real life kan je altijd terecht bij één van de Premium Partners bij jou in de buurt!

  • Vond je dit artikel nuttig?
  • Ja   Nee

Nog steeds hulp nodig? Neem contact met ons op!

Wat vind jij van Kachels.nl? Wij zijn benieuwd naar jouw mening!