Probleemsituaties

Soms werkt Kachels.nl niet zoals je gewend bent. Hieronder vind je een aantal oplossingen voor de meest voorkomende problemen.

• Controleer je internetverbinding
    Het kan zijn dat de pagina niet laadt. Dit kan aan je internet liggen. We raden je aan de beste internetverbinding te gebruiken.
  • Controleer je browser
  • Controleer je apparaat
    Je computer, tablet of smartphone kan problemen veroorzaken. Het opnieuw opstarten van je apparaat kan veel problemen verhelpen.
  • Controleer je Kachels.nl-instellingen
    Controleer je instellingen of alles goed is ingesteld. Soms hoef je alleen iets aan of uit te zetten om het probleem te verhelpen.
  • Controleer je e-mail en e-mailinstellingen
    Ondervind je problemen met e-mails (meldingen, wachtwoord wijzingen etc.)? Controleer al je e-mailmappen en instellingen om er zeker van te zijn dat de e-mails niet ergens zijn blijven hangen.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op!